A quiet shell for learning and sharing

 

A tired and poorly laid out apartment in Battersea, London. Originally converted from a Victorian school in the early 90's, it is located on the top floor, facing north with views across all of London. With a busy landscape and big skies, the apartment was designed to be a quiet but joyful space. The layout was carefully replanned so that it would be comfortable for two or twenty, with private nooks leading off large sharing spaces. A considered palette and the repeated use of just four materials, has a created a shell that is calm and comfortable, but also inspiring.

 
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design
Cassandra Ellis Interior Design